Välkomna till Gorans Bil & Hästtransport AB!

Gorans Bil & Hästtransport är ett familjeföretag som är belägen i Köping och funnits sedan 2001.

Med en bakgrund inom hästar och ridsport så har vi specialiserat oss på att producera och erbjuda kunder ett brett utbud av hästlastbilar och hästtransporter men även transportfordon och bilar där intresset är stort! Tack vare erfarenheter och stort engagemang vet vi vad som krävs och förväntas av oss som leverantör för att varje specifik kund skall vara nöjd och lämna vår verksamhet med ett stort leende på läpparna! Vi är kända för att blir rekommenderade av våra kunder för vårat glädjande och jordnära bemötande, fantastiska service och förståelse över varje kunds behov & önskemål.

Hos oss finns flertal märken så som Paragan, Nordic Horse, Excellent m.m. Vi är generalagenter för Paragan där de kännetecknas av genomarbetad konstruktion, pålitlighet, teknisk kvalitet med betoning på passagerarkomfort och säker transport. Vi engagerar oss direkt med våra kunder i utvecklingen av våra produkter. Våra kunder är en ständig källa till förbättring, innovation och nya idéer.

Vi hjälper dig självklart med rådgivning och finansiering inför ditt köp. Tillsammans med ledande leverantörer, bra garantier, finansiering samt med egen verkstad gör vi allt för att du som kund hos oss skall vara nöjd och gör oss till ett säkert samt tryggt val. Självklart erbjuder vi även inbyte av bilar, transportfordon, hästtransporter och hästlastbilar vilket gör att vi har ett brett och stort utbud. Vi har definitivt det perfekta ekipaget för att du och din häst skall transporteras säkert på vägen!