Paragan Eurobox XL

Stor potential i mindre påbyggnad!

Eurobox XL, som klassificeras som lätt lastbil, tar en last på upp till 1250 kg på en gång, som kan lastas in i påbyggnadens utrymme som är så stort som 19,5 m³. Tack vare storleken är Eurobox XL en utmärkt medhjälpare för att leverera till trafikerade gator i stadsbebyggelser eller till platser med dålig tillgänglighet. Det är också inget problem att överföra större volymer till avlägsna platser. Lastlängden i lastutrymmet är 3,6 m för skåp till Renault Master och Opel Movano, eller 3,9 m för Fiat Ducato, Peugeot Boxer och Citroën Jumper. Kroppens inre bredd är 203 cm, kroppens inre höjd är 223 cm. På denna typ av Eurobox kan man montera draganordning för släp eller sovhytt för att kunna bekvämt vila på långa resor. Den låga inlastningsportalen underlättar i- och urlastning av transporterade varor utan speciell hjälputrustning. För tyngre belastningar kan Eurobox XL också vara försedd med en hydraulisk bakgavellyft, som gör i- och urlastning ännu lättare.

Eurobox IZO XL liknar den vanliga Euroboxen XL. Det som skiljer är användning av speciella IZO-paneler som tillåter kontakt med livsmedel eller transport av medicinskt material. Den tyngre IZO-panelen tillsammans med isolerat golv minskar nyttolasten med 70 kg.

Vi erbjuder också en hel rad optioner för att anpassa Euroboxen till din specifika verksamhet. Du kommer säkert att välkomna olika typer av sidodörrar, stegplattformer, inre lasthållare, kamerasystem eller passage mellan förarhytten och lastutrymmet.

Mångsidig EUROBOX

Anpassar sig till din affärsverksamhet

Eurobox är Paragans nya flaggskeppsmodell med unika fördelar som hög nyttolast, suveränt stort lastutrymme, låg inlastningsportal och den får köras på vanligt körkort med B-behörighet. Den mångsidiga Euroboxen erbjuder många tillval som hjälper anpassa fordonet till din specifika verksamhet. Eurobox kan tillämpas i både inrikes och internationell transport, med möjlighet av sovhytt. Eurobox sparar tid och pengar!

Ultralätt Ultrastark

Vi har minskat vikten. Ökat tåligheten.

Till skillnad från andra lätta lastbilar är påbyggnaden Eurobox tillverkad av ett speciellt ultralätt och mycket hållbart material, som minskar fordonets vikt väsentligt och därmed ökar nyttolasten. I XL-versionen kan du lasta in gods so väger upp till 1250 kg och i XXL-versionen upp till 1200 kg! Egenskaperna hos materialet kännetecknas av hög resistans mot kemikalier, nötning och repning. Det använda ekologiska materialet är korrosionsbeständigt och ruttnar inte, vilket garanterar lång livslängd. Fordonet med påbyggnaden Eurobox har blivit det lättaste kommersiella fordonet på marknaden i kategorin upp till 3,5 ton.

Sidosteg vid både sidodörren och bakdörren! Vi vet att inlastningsportalen redan är låg, men varför inte förenkla i- och urlastning ännu mer?

Att vila på långa resor är ett måste. Och vad kan man göra i en situation då de i sista minuten avstår från ett dyrt hotell? Du kan sova i bilen. Och det är bekvämt och gratis!

Parkering har aldrig varit enklare, med backkamera och LCD-skärm blir parkering roligt. Under resan kan du använda LCD-skärmen som utmärkt navigering.

Behöver du hämta något i lastutrymmet men du vill inte gå runt bilen och dessutom så regnar det ute? Satsa på mobilitet!

Mobilitet än en gång! En av de tre sidodörrversionerna underlättar lasthantering. Alla som har varit med om att inte kunna lasta ut varor från bakdörren på grund av korta parkeringsplatser eller andra blockerade fordon kommer att gilla detta.

Fyrkantiga godsstöttor av hög kvalité säkrar varorna till önskad position utan att lämna tecken på skador. Du vill ju inte ge din kund en bucklig kartong!